Tele-Alarm

(FR)

Spécialisée dans toutes disciplines autour des ascenseurs

 

RUKRA BELGIQUE est un spécialiste société indépendante que tous vos besoins dans le domaine des ascenseurs de téléphonie remplissent professionnel.

 

Nous sommes également spécialisés dans la téléalarm par ligne téléphonique PSTN, GSM of VOIP, caméra de sécurité, nous avons également une gamme complète de panneaux LED et câbles d'ascenseur.

 

En savoir plus sur nos produits et services .....

Rukra Tele-Alarm Elevatorphone

 

 

 

 

 

 

 

Veel lift-gebruikers staan er niet bij stil, maar met de nieuwe wetgeving is het verplicht dat er in elke lift een communicatie-systeem is dat toelaat om met een hulpcentrale in contact te komen wanneer de lift het begeeft. Om dit communicatiesysteem te laten werken is er een telefoonlijn nodig waarvoor een abonnement betaald moet worden. Veelal een vaste lijn die (gelukkig) bijna nooit gebruikt wordt. Zo'n lijn kost ongeveer 20 EUR/maand of zo'n 240 EUR/jaar. Gelukkig is er veel beter en goedkoper alternatief bij Robus Lift.

 

Een Alternatief

 

U denkt nu misschien: maar goed ook dat er een communicatiemiddel is want het zal je maar overkomen. En je hebt gelijk! Wist je echter dat er een veel goedkoper alternatief bij Robus Lift bestaat? Je kunt namelijk het communicatiesysteem in je lift eenvoudig door ons laten aanpassen zodat de communicatie niet verloopt met een telefoonlijn maar via een GSM-lijn. Deze abonnement is veel goedkoper dan een klassieke vast-lijn.

 

Robus Lift zorgt niet alleen voor de GSM en de SIM-Abonnement maar ook voor de service naverkoop, zoals vervangen van de SIM, op afstand controleren of je noodlijn goed inwerking is en blijft, alle kosten zijn in een klein prijs inclusief.

 

Ik ben overtuigd. Wat kan ik nu doen? Vraag een offertes op rukra@rukra.be

 

Door deze ombouwing te laten doen kunt u al gauw enkele honderden euro's per jaar besparen.

Door deze ombouwing te laten doen kunt u al gauw enkele honderden euro's per jaar besparen.

Bespaar Kosten dankzij GSM en SIM van Robus Lift

(NL) Gespecialiseerd in alle discipline rondom liften

RUKRA BELGIUM is een onafhankelijk en gespecialiseerd bedrijf dat al uw wensen op het gebied van Telefonie van Liften professioneel invult.

​Wij zijn ook gespecialiseerd in lifttelefonie via de normale PSTN telefoonlijn, GSM of VOIP netwerken en (lift)camerabeveiliging, daarnaast hebben wij een compleet assortiment Led panelen en liftkabels.​

Meer over onze producten en diensten.....

RUKRA STORE

RUKRA SERVICES

© Copyright. All Rights Reserved.

CONTACT

Robus Lift BVBA / SPRL

Louis Thevenetlaan 10,

1500 Halle Belgium

+32 (0) 2 527 19 12

info@robuslift.be

Rukra Belgium

Louis Thevenetlaan 10,

1500 Halle Belgium

+32 (0) 2 527 19 12

rukra@rukra.be

Gegevens - Coordonnées:

BTW - TVA: BE0841.192.611

ING Bank - Banqu: BE88 3631 3211 4141